Geïnspireerd door de codes van het huis, presenteert India Mahdavi een kleurrijk ontwerp dat tot leven komt in Venetian Holiday: een meesterwerk van ambachtelijke perfectie.

Dit feestseizoen is een symfonie van licht en kleuren, onthuld in de Holiday Collection van Acqua di Parma, bedacht door architect en ontwerper India Mahdavi. Deze collectie is een echte multisensoriële reis door de vrolijke codes van India Mahdavi, gecombineerd met het ambachtelijke vakmanschap van Murano-glas van Salviati, een historische glasfabriek opgericht in 1859.

India Mahdavi: “Mijn samenwerking met Acqua di Parma is het resultaat van de ontmoeting tussen mijn verbeelding en het vakmanschap van de getalenteerde meesterglasblazers van Salviati. Wanneer de kracht van de hand de kracht van de geest verheft, openbaart zich magie. Deze hele collectie, van de verpakking tot de limited edition flacons, is een ode aan de schoonheid van het vakmanschap, aan de perfectie/imperfectie van de hand, die de klant uitnodigt om een multisensoriële reis te beleven.”
De seizoensgebonden exclusiviteiten ( geurkaarsen en diffusers)  worden gepresenteerd met opvallende gouden strepen, tartan en besprenkelde motieven voor een feestseizoen vol kleur en vreugde. De jaarlijkse Adventskalender van het Huis, een best-seller tijdens de feestdagen, wordt gepresenteerd in een ambachtelijk gemaakte, sprankelende doos met gouden motieven. Elke dag biedt een spannende ontdekking van de magie van Acqua di Parma tijdens de feestdagen.

Verheven door de kenmerkende grafische taal van India Mahdavi en haar voorliefde voor kleur, gecombineerd met de schoonheid van Italiaans vakmanschap en de Arte di Vivere van Acqua di Parma, is de collectie Venetian Holiday een uitnodiging om de feestdagen te omarmen met verwondering en levensvreugde. Dat u het maar weet…